fbpx

Over Ortholie

Bij Ortholie staat persoonlijke aandacht centraal. We willen dat de patiënt zich op zijn of haar gemak voelt en met een gezonde én stralende lach weer naar buiten loopt.

Elke lach is anders. Een giechel of een glimlach. Een schaterlach of grijnzen. Uitgebreid of subtiel. Welke lach je ook hebt, Ortholie zorgt al tien jaar voor een stralende!

De praktijk is te vinden in het verzamelgebouw “Zuid” in Rotterdam (tegenover Zuidplein), op de zesde verdieping. Er zijn vijf behandelstoelen, waarvan één in een aparte consultkamer. Een patiënt wordt uit de wachtkamer opgeroepen door een systeem. Helemaal van deze tijd.

Team

OrthodontistFerdinand Lie
Ferdinand Lie is de praktijkeigenaar van Ortholie. Hij volgde de studie tandheelkunde aan de ACTA Amsterdam van 1995 tot 2000. Na zijn studie werkte hij twee jaar als tandarts. In deze periode was hij ook als wetenschappelijk medewerker verbonden met de afdeling Orthodontie aan de ACTA Amsterdam.

In 2002 begon hij zijn specialisatie Orthodontie aan de ACTA Amsterdam en voltooide deze specialistenopleiding in 2006 tot orthodontist.

Na twee jaar ervaring opdoen heeft hij 2008 zijn eigen praktijk opgezet: Ortholie.

BIG registratienummer 49053787002

Ortho assistenteLianne
Ortho assistenteSindy
Front-Office medewerksterIneke
Praktijkmanager & behandelcoördinatorEline
Ortho assistenteDaniëlle
Back-office medewerksterNathalie
Ortho assistenteCarine
Ortho assistenteAngelique
Front-office medewerksterMiranda
Ortho assistenteRony
Ortho assistenteSamantha
Front-office medewerksterJacqueline
Bel ons