fbpx

Onzichtbare beugel Rotterdam

Wil jij een onzichtbare beugel en woon je in (de buurt van) Rotterdam? Dan ben je bij Ortholie aan het juiste adres! Wij hebben een team van specialisten klaar staan die jou van begin tot eind kunnen begeleiden. We leggen graag aan je uit wat een ‘onzichtbare’ beugel inhoudt en wat de voordelen hier van zijn!

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Ortholie: Invisalign in Rotterdam

Als je kiest voor een onzichtbare beugel, ook wel de Invisalign genoemd, ziet het behandelplan er iets anders uit dan bij een slotjesbeugel. Je gebit wordt in de juiste richting geschoven door het dragen van doorzichtige hoesjes. Elke 1 tot 2 weken dienen deze hoesjes vervangen te worden om zo steeds een stapje bij het gewenste resultaat te komen. Voor het optimale resultaat dien je de beugel dag en nacht te dragen.

Voordelen doorzichtige aligner

Veel mensen kiezen voor de aligner, omdat het nauwelijks zichtbaar is dat je een beugel draagt. Maar er zijn nog meer voordelen! Zo prikken slotjesbeugels vaak in het begin in de wangen en lippen waardoor er wondjes in je mond ontstaan. Met een Invisalign heb je hier geen last van. Nog een groot voordeel is dat je de beugel er uit kunt halen als je je tanden gaat poetsen, wat met een slotjesbeugel uiteraard niet kan. Hierdoor kun je je tanden en kiezen veel beter schoon houden.

Vragen? Laat het ons weten!

Heb je nog vragen over de onzichtbare aligners van Ortholie? Wij staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op via het formulier op de website, per mail of telefonisch. Ook kun je via de website direct een formulier invullen om patiënt bij ons te worden. Tot ziens bij Ortholie!

Bel ons