fbpx

Kosten invisalign

Heb je een beugel nodig en ben je benieuwd naar de kosten van een Invisalign beugel? Bij orthodontistenpraktijk Ortholie geven we je uitgebreid advies over de mogelijkheden én kosten van deze innovatieve beugel. Wij zijn Diamond Apex provider van de Invisalign beugel, waardoor je jouw behandeling met een gerust hart aan ons over kan laten.

Heb je vragen over deze beugel of over onze behandelmethodes? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar!

Wat zijn de kosten
van een Invisalign beugel?

Ortholie is een orthodontiepraktijk gevestigd in Rotterdam Zuid. Als geen ander snappen we dat het prettig is om van te voren te weten hoe het werkt en waar je aan toe bent. Wij helpen je graag aan een stralend gebit!

De kosten van deze beugels zijn erg afhankelijk van het behandelplan per situatie. Daarnaast kijken we ook samen met jou naar het gewenste eindresultaat. Afhankelijk van de duur van het behandelplan kunnen we in indicatie geven van de kosten. Je krijgt dus een op maat gemaakte offerte.

We bekijken iedere situatie apart. Na een analyse van je gebit maken we een persoonlijk behandelplan waardoor jij weet waar je aan toe bent qua tijdsbestek en kosten. We kijken naar het soort beugel dat het beste bij jouw situatie en wensen past en we maken een berekening van de behandelduur. Het onderzoek zal worden gedaan door middel van lichtdia’s, röntgenfoto’s en een 3D scan. Met deze informatie kan de orthodontist aan de slag gaan.

Over het algemeen duurt de behandeling met een Invisalign beugel korter dan een behandeling met bijvoorbeeld een slotjesbeugel. Hierdoor ben je vaak goedkoper uit met een doorzichtige beugel.

Kosten invisalign
kosten onzichtbare beugel

De voordelen van een Invisalign beugel

Deze beugel heeft veel voordelen ten opzichte van een traditionele slotjesbeugel. We hebben ze hier onder opgesomd:

  • Je kunt de beugel er tijdens het tandenpoetsen uit halen, waardoor je je gebit veel gemakkelijker schoon kunt houden en er geen verkleuringen ontstaan.
  • Je hebt geen last van uitstekende draadjes of scherpe slotjes die de binnenkant van je wangen en/of je lippen openhalen.
  • Je ziet de beugel niet of nauwelijks, wat zeker op latere leeftijd erg fijn is. Veel mensen vinden het namelijk vervelend om een beugel te dragen omdat dit erg opvalt. Bij de Invisalign heb je hier geen last van!

Kom bij ons langs

Ben je overtuigd geraakt en ben je benieuwd wat de kosten zullen zijn voor jouw behandeling? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen zodat je een vrijblijvende afspraak in kunt plannen. Wij staan voor je klaar!

Bel ons