fbpx
Invisalign Diamond Apex

Invisalign Diamond Apex

Ortholie heeft sinds september 2022 de status van Diamond Apex Provider ontvangen van Invisalign. Vanzelfsprekend wil je als patiënt een behandeling door specialistische orthodontisten die op basis van de nieuwste technieken een specifiek behandelplan maken voor jou.

Ben jij op zoek naar een specialistische orthodontist? Neem dan snel contact met ons op! Wij hebben korte wachttijden.

Wat is Invisalign Diamond Apex?

De Diamond Apex Provider geeft aan dat Ortholie bij de 1% best presterende behandelaars hoort in Europa! Je krijgt de onderscheiding als je onder andere:

1. Succesvol verschillende Invisalign-cases hebt afgerond
2. Up-to-date blijft op gebied van de laatste technieken door middel van trainingen en cursussen
3. Als organisatie complexe invisalign-cases kunt aannemen en afronden.

Invisalign Diamond Apex (1)
Invisalign Diamond Apex (2)

Een van de meest ervaren Invisalign-specialisten

Als je als orthodontist voldoet aan de voorwaarden die Invisalign stelt, kun je de Diamond Apex Provider status behalen. De status geeft de patiënt meer inzicht in de uitgebreide kennis die wij hebben over het Invisalign traject. Geen case is ons te complex! Samen met jou werken we naar een stralend gebit.

Stel je vraag

Heb je nog vragen over de onzichtbare aligners van Ortholie? Wij staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op via het formulier op de website, per mail of telefonisch. Ook kun je via de website direct een formulier invullen om patiënt bij ons te worden. Tot ziens bij Ortholie!

Call Now ButtonBel ons