Over onze praktijk

In 2008 is Ortholie opgericht door Ferdinand Lie. Inmiddels is het team gegroeid met ruim tien medewerkers, de praktijk nog professioneler en hebben al honderden patiënten de praktijk verlaten met een stralende lach!

De praktijk is te vinden in het verzamelgebouw “Zuid” in Rotterdam (tegenover Zuidplein), op de zesde verdieping. Er zijn vijf behandelstoelen, waarvan één in een aparte consultkamer. Een patiënt wordt uit de wachtkamer opgeroepen door een systeem. Helemaal van deze tijd.

Team

OrthodontistFerdinand Lie
Ferdinand Lie is de praktijkeigenaar van Ortholie. Hij volgde de studie tandheelkunde aan de ACTA Amsterdam van 1995 tot 2000. Na zijn studie werkte hij twee jaar als tandarts. In deze periode was hij ook als wetenschappelijk medewerker verbonden met de afdeling Orthodontie aan de ACTA Amsterdam.

In 2002 begon hij zijn specialisatie Orthodontie aan de ACTA Amsterdam en voltooide deze specialistenopleiding in 2006 tot orthodontist.

Na twee jaar ervaring opdoen heeft hij 2008 zijn eigen praktijk opgezet: Ortholie.

BIG registratienummer 49053787002

Ortho assistenteRony
Ortho assistenteSamanta
OrthodontistKoen van Westing
Koen van Westing volgde de studie Tandheelkunde aan de ACTA Amsterdam van september 2000 tot januari 2006. In november 2006 begon hij zijn specialisatie Orthodontie aan de ACTA Amsterdam en voltooide deze opleiding tot orthodontist in 2010.

Sindsdien is Koen van Westing werkzaam als waarnemend orthodontist in verschillende orthodontie praktijken.

BIGregistratie: 99065186602

Ortho assistenteLianne
Back-office medewerksterNathalie
Praktijkmanager & behandelcoördinatorEline
Ortho assistenteDaniëlle
Front-office medewerksterJacqueline
Ortho assistenteCarine
Ortho assistenteAngelique
Front-office medewerksterMiranda
Call Now ButtonBel ons