fbpx

Over onze praktijk

In 2008 is Ortholie opgericht door Ferdinand Lie. Inmiddels is het team gegroeid met ruim tien medewerkers, de praktijk nog professioneler en hebben al honderden patiënten de praktijk verlaten met een stralende lach!

De praktijk is te vinden in het verzamelgebouw “Zuid” in Rotterdam (tegenover Zuidplein), op de zesde verdieping. Er zijn acht behandelstoelen, waarvan één in een aparte consultkamer. Patiënten kunnen via een webapp aanmelden en afspraken maken. Helemaal van deze tijd.

Team

OrthodontistFerdinand Lie
Ferdinand Lie is de praktijkeigenaar van Ortholie. Hij volgde de studie tandheelkunde aan de ACTA (1995-2000), waarna hij twee jaar werkte als tandarts. Gelijktijdig was hij ook als wetenschappelijk medewerker verbonden met de afdeling Orthodontie aan de ACTA Amsterdam.

In 2002 begon hij hier zijn specialisatie Orthodontie, welke hij in 2006 voltooide. Na twee jaar ervaring opdoen, startte hij in 2008 Ortholie.

BIG registratienummer 49053787002

Ortho assistenteLianne
Ortho assistenteAngelique
Front-office medewerksterJacqueline
Tandarts voor OrthodontieShi Ying Loo
Mw. S.Y. Loo
BIG registratienummer 39926570802
Ortho assistenteDaniëlle
Ortho assistenteAbigail
Front-office medewerksterMiranda
Praktijkmanager & behandelcoördinatorEline
Ortho assistenteCarine
Ortho assistenteArta
Front-Office medewerksterIneke
Ortho assistenteRony
Ortho assistenteSindy
Ortho assistenteLianne
Back-office medewerksterNathalie

Wil je meer weten over onze praktijk en/of onze werkwijze? We helpen je graag verder! Neem contact op via info@ortholie.nl, bel 010 410 0444 of via ons contactformulier.

Bel ons