fbpx

Orthodontist Rotterdam Zuid

Ben je op zoek naar een orthodontist in Rotterdam Zuid? Neem dan contact op met Ortholie! Jong of oud, iedereen kan bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat iedereen met een functioneel gebit en een tevreden glimlach de praktijk verlaat. Je kan ervan uitgaan dat er bij Ortholie vakkundig en patiëntgericht te werk wordt gegaan. Binnen de praktijk wordt er altijd gewerkt met de nieuwste methodes en technologieën. Denk hierbij aan de 3D mondscanner die wij gebruiken of de Diamond Provider van het Invisalign systeem.

Ortholie is gecertificeerd volgens de Nederlandse Vereniging van Orthodontisten Keurmerk en voldoet aan alle kwaliteitsnormen.

Orthodontist Rotterdam Zuid | Ortholie staat voor je klaar

Bij Ortholie bieden wij altijd volledige behandelingen aan. Dit is mogelijk, doordat wij een goede samenwerking hebben met tandartsen en specialisten op het gebied van esthetiek, tandvleesbehandelingen, tandvervanging en kaakchirurgie.

Als je op eerste consult komt, zullen er verschillende analyses worden gemaakt. Met deze analyses kan er een behandelplan worden opgesteld. Als deze is opgesteld, zal de orthodontist hem met je doornemen en de mogelijkheden bespreken. Ook de optionele beugels zullen hierbij worden besproken. Natuurlijk kies jij altijd zelf voor welke optie je wilt gaan.

Spreekbeurten

Ken je iemand die binnenkort een spreekbeurt geeft over beugels? Raad dan het spreekbeurtpakket van Ortholie aan! Wij hebben namelijk een spreekbeurtpakket samengesteld vol met informatie en zelfs beugel modellen. Wil je hier meer informatie over ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag ernaar bij onze servicebalie!

Neem contact op

Mocht je nog vragen hebben over onze orthodontist in Rotterdam Zuid, dan kan er altijd contact worden opgenomen. Je stelt gemakkelijk je vraag via ons contactformulier of je kunt bellen naar de praktijk. Tot snel bij Ortholie!

Call Now ButtonBel ons