fbpx

Orthodontist Rotterdam centrum

Als je op zoek bent naar een orthodontist in Rotterdam centrum ben je bij Ortholie aan het juiste adres! Onze ervaren specialisten staan klaar om je een stralende én gezonde glimlach te bezorgen! De praktijk is opgericht in 2008 en heeft inmiddels 5 behandelstoelen waardoor je nooit lang hoeft te wachten.

Maak direct een afspraak om bij ons langs te komen!

Orthodontist Rotterdam centrum | Ortholie staat voor je klaar

We behandelen zowel kinderen als volwassenen. Behandelingen zijn bij ons altijd op maat én met de nieuwste technieken. We streven er altijd naar een zo effectief en efficiënt mogelijke behandeling, waardoor je zo snel mogelijk kunt genieten van een stralende glimlach! Tijdens de intake kijken we samen naar de beste behandelmethode voor jouw gebit. Dit doen we met 3D mondscanners.

Je kunt zowel op verwijzing van de tandarts of op eigen initiatief bij ons terecht. Wij streven naar het best haalbare behandelresultaat en zijn daarnaast gespecialiseerd in het creëren van een functioneel gebit en een mooie glimlach.

Onze beugels

We maken gebruik van verschillende soorten beugels. Zo zal in sommige gevallen de traditionele slotjesbeugel de beste optie zijn, maar we kunnen ook kiezen voor de Invisalign beugel. Dit is een bijna onzichtbare beugel die als een hoesje om je gebit heen zit. Deze hoesjes duwen je tanden steeds verder in de juiste positie. Een nieuwe en innovatieve beugel!

Plan je behandeling bij Ortholie

Wil je meer weten over de mogelijkheden in jouw situatie? Of heb je meer informatie nodig over onze behandelingen? Wij staan voor je klaar! Neem gerust contact met ons op. Daarnaast kun je ook direct een formulier invullen om patiënt bij ons te worden. Dankzij ons ervaren team en de meerdere behandelstoelen hoef je nooit lang te wachten! Tot ziens bij orthodontistenpraktijk Ortholie.

Call Now ButtonBel ons