fbpx

Orthodontist Rotterdam

Ben je op zoek naar een orthodontist in Rotterdam? Neem dan contact op met Ortholie! Ortholie is een orthodontiepraktijk, die opgericht is door Ferdinand Lie. Inmiddels bestaat de praktijk al uit ruim tien medewerkers en zijn ze nog steeds groeiende. Al honderden patiënten hebben de praktijk met een stralende glimlach verlaten! Als je op zoek bent naar een orthodontiepraktijk, dan kan je contact opnemen met Ortholie. Tijdens een afspraak kunnen de mogelijkheden worden besproken en kan er een behandelplan opgesteld worden.

Je kan contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen.

Orthodontist Rotterdam | Ortholie staat voor je klaar

Wij laten je graag zien hoe onze werkwijze eruit ziet. Het proces dat je zal gaan doorlopen, bestaat uit verschillende fases. Als eerste zal er een uitgebreid onderzoek plaatsvinden. Tijdens dit onderzoek zal het gebit volledig geanalyseerd worden. Dit gebeurt door middel van lichtdia’s, röntgenfoto’s en een 3D scan. Met deze informatie kan de orthodontist een behandelplan voor je opstellen.

Als het behandelplan is opgesteld, zullen de mogelijkheden met je worden doorgenomen. Hierbij wordt er bijvoorbeeld verteld welke soorten beugels er zijn en wat de geschatte begroting is voor de volledige behandeling. Uiteindelijk kan de patiënt altijd zelf kiezen welke behandeling er wordt uitgevoerd.

Beugel laten plaatsen

Als het moment is aangebroken om daadwerkelijk de beugel te laten plaatsen, zal er nog veel informatie meegegeven worden. Zo zal er nog worden besproken hoe je je gebit gezond blijft houden en wat je daarvoor moet doen. Om het gebit nauwkeurig in de gaten te houden, zal er om de 4-6 weken een controle-afspraak worden ingepland.

Neem contact op

Mochten er nog vragen bij je binnenkomen over de orthodontist in Rotterdam, dan kan er altijd contact worden opgenomen. Onze specialisten beantwoorden graag je vragen en denken met je mee. Wij hopen je snel te mogen verwelkomen in de orthodontistenpraktijk van Ortholie!

Call Now ButtonBel ons