fbpx

Orthocenter Rotterdam

Ben jij op zoek naar een orthocenter in Rotterdam? Dan ben je bij Ortholie aan het juiste adres! Wij zijn een ervaren orthodontistenpraktijk in Rotterdam zuid, waar jong en oud terecht kan voor een stralende lach. De praktijk bestaat al sinds 2008 en is opgericht door Ferdinand Lie. Inmiddels beschikken we over 5 behandelstoelen waardoor je nooit lang hoeft te wachten!

Heb je vragen of wil je meer weten over onze behandelmethoden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Orthocenter Rotterdam | Kom naar Ortholie!

Bij Ortholie bekijken we de situatie van iedere patiënt apart. Na een analyse van je gebit maken we een persoonlijk behandelplan. We kijken naar het soort beugel dat het beste bij jouw situatie en wensen past en we maken een berekening van de behandelduur. Het onderzoek zal worden gedaan door middel van lichtdia’s, röntgenfoto’s en een 3D scan. Met deze informatie kan de orthodontist aan de slag gaan.

Op onze website vindt je een overzicht van de verschillende soorten beugels die wij gebruiken. Bij werken bijvoorbeeld zelf graag met de Invisalign beugel. Deze beugel is een bijna onzichtbaar hoesje dat om je tanden heen zit, waardoor je tanden geleidelijk in de juiste stand worden gebracht. Deze beugel heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere beugels. Zo zie je bijvoorbeeld bijna niet dat je een beugel draagt, maar daarnaast kun je de beugel ook uit doen tijdens het tandenpoetsen, waardoor je je gebit veel beter schoon kunt houden.

Neem gerust contact met ons op

Bij vragen staan we uiteraard graag voor je klaar. Onze praktijk is gevestigd in Rotterdam Zuid, vlakbij Zuidplein. Je vindt ons in een verzamelgebouw. Wil je een keer langs komen om de mogelijkheden te bespreken? Geen probleem, neem gerust contact met ons op! Onze specialisten helpen je graag verder. Wij kijken er naar uit om je een stralende glimlach te bezorgen!

Call Now ButtonBel ons