fbpx

Ortho Rotterdam

Wil je graag een afspraak maken bij een ortho in Rotterdam? Dan ben je bij Ortholie aan het juiste adres. Ortholie is namelijk een Orthodontistenpraktijk waar je terecht kunt. In 2008 is onze praktijk opgericht door Ferdinant Lie. Inmiddels is de praktijk al zo gegroeid dat er ruim tien medewerkers werken. De praktijk is gemakkelijk te vinden in het verzamelgebouw “Zuid”, vlakbij Zuidplein. Wij beschikken over vijf behandelstoelen, waardoor je een niet al te lange wachttijd hebt.

Ben je benieuwd naar welke specialisten wij allemaal in ons team hebben? Bekijk dan ons volledige team hier.

Ortho Rotterdam | Ortholie staat voor je klaar

Ook bij volwassenen kan het voorkomen dat er nog een beugel geplaats moet worden. Tegenwoordig zijn er allerlei verschillende beugels verkrijgbaar. Wanneer de orthodontist een behandelplan voor je heeft opgesteld, zal er meteen besproken worden welke beugels er mogelijk zijn. Om je een beeld te geven welke beugels er allemaal zijn zullen er een paar hieronder worden besproken.

Een beugel waar wij erg fan van zijn is de invisalign beugel. Deze beugel corrigeert de stand van het gebit. Dit gebeurd door onzichtbare hoesjes. Wel moet er rekening worden gehouden met dat de hoesjes elke 1-2 weken vervangen moeten worden. Hierdoor zullen je tanden geleidelijk naar de gewenste stand verschoven worden. Voor het gewenste resultaat zal de beugel elke nacht en dag gedragen moeten worden.

Een andere beugel die wat minder bekend is, is de hyrax. Met deze beugel is het mogelijk om de bovenkant van de kaak te verbreden in een korte tijd. Dit wordt mogelijk omdat hierbij de schroeven elke dag moeten worden aangedraaid. Op het begin kan het zijn dat je een lichte druk voelt. Dit gevoel zal na een paar minuten vanzelf verdwijnen.

Neem contact op

Mocht je nog vragen hebben over de ortho in Rotterdam, dan kan er altijd contact worden opgenomen met één van onze specialisten. Je kunt contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen of door te bellen. Tot snel bij Ortholie!

Call Now ButtonBel ons