fbpx

Ortho Rotterdam Zuid

Ben je op zoek naar een ortho in Rotterdam Zuid? Neem dan eens contact op met orthodontistenpraktijk Ortholie! Bij Ortholie kan je terecht voor het laten plaatsen van verschillende beugels. Samen met een specialist wordt er een behandelplan speciaal voor jou opgesteld. De praktijk bestaat al sinds 2008 en is opgericht door Ferdinand Lie. Inmiddels bestaat het team al uit ruim tien medewerkers. Samen zorgen zij ervoor dat iedere patiënt de praktijk verlaat met een glimlach.

De praktijk is gevestigd in Rotterdam zuid, vlakbij Zuidplein. Wil je een keer bij ons langskomen om de mogelijkheden te bespreken? Dan kan er contact worden opgenomen.

Orthod Rotterdam Zuid | Ortholie staat voor je klaar

Als je bij ons langskomt voor het eerste consult, dan zal er een analyse van je gebit worden gemaakt en een behandelplan worden opgesteld. Hierbij worden de persoonlijke wensen besproken, waarmee ook rekening zal worden gehouden. Het onderzoek zal worden gedaan door middel van lichtdia’s, röntgenfoto’s en een 3D scan. Met deze informatie kan de orthodontist aan de slag gaan.

Bij het bespreken van het behandelplan, zal je te horen krijgen welke mogelijkheden er zijn om je gebit te corrigeren. Ook wordt er meteen bij vermeld welke beugels er allemaal bij de opties horen en hoelang de behandelingsduur zal zijn.

Wanneer het moment is aangebroken dat de beugel geplaatst zal worden, zal al de nodige informatie nog worden doorgenomen. Ook zal er om de 4-6 weken een controle-afspraak plaatsvinden.

Spreekbeurt over beugels

Geeft jouw kind, nichtje of neefje toevallig een spreekbeurt over beugels? Bij Ortholie kan je een spreekbeurtpakket aanvragen, waarbij je allerlei informatie ontvangt over de orthodontist! Ook ontvang je hierbij verschillende soorten beugels die je kunt laten zien.

Neem contact op

Mocht je nog meer informatie willen over onze ortho in Rotterdam, dan kan er altijd contact worden opgenomen. Het is altijd mogelijk om te bellen naar onze praktijk, maar je kan ook je vraag insturen via ons contactformulier.

Bel ons