fbpx

OrthodontistOrtholie

Als je op zoek bent naar een orthodontist in de regio Rotterdam, dan moet je bij Ortholie zijn! De praktijk is in 2008 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot ruim 10 werknemers. 

Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. Wij streven er naar om elke patiënt met een stralende én gezonde lach naar buiten te laten lopen!

Balie orthodontist Ortholie

Onze praktijk in Rotterdam

Onze praktijk is te vinden in het verzamelgebouw “Zuid” in Rotterdam (tegenover Zuidplein), op de zesde verdieping. Onze patiënten worden uit de wachtkamer geroepen doormiddel van een handig systeem. Helemaal van deze tijd! Vervolgens kun je dan plaatsnemen in één van de 5 behandelstoelen van ons orthocenter.

Waarom kiezen voor Ortholie?

Bij ons staan klanttevredenheid en kwaliteit voorop! We streven er naar om iedereen de praktijk te laten verlaten met een stralende lach. We nemen je mee in het hele proces van het kiezen voor de juiste beugel, tot het plaatsen hier van. Zo weet je altijd wat je te wachten staat.

DSC01736
DSC01783

Word patiënt!

Kortom, ben jij nog op zoek naar een ortho in Rotterdam? Dan moet je bij Ortholie zijn! Je kunt via de website heel eenvoudig patiënt bij ons worden. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je uiteraard ook contact met ons opnemen. Ons team staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze praktijk en/of onze werkwijze? We helpen je graag verder! Neem contact op via info@ortholie.nl, bel 010 410 0444 of via ons contactformulier.

Bel ons