fbpx

OnzichtbareBeugel

Als orthodontist helpen wij jou met het de juiste keuze als het gaat om je beugel. Bij Ortholie zijn we fan van de Invisalign beugel. We zijn dan ook niet voor niets Diamond Provider van deze beugels! Deze beugel corrigeert de stand van de tanden en kiezen door middel van bijna onzichtbare, op maat gemaakte hoesjes.

Onzichtbare beugel van Ortholie

De behandeling

De behandeling van de Invisalign beugel ziet er anders uit dan die van een traditionele slotjesbeugel. Elke 1 tot 2 weken worden deze hoesjes vervangen om zo je gebit geleidelijk aan steeds meer in de juiste stand te kunnen krijgen. Je dient ze dag en nacht te dragen voor het beste resultaat. De duur van de behandeling is afhankelijk van de stand van het gebit en de ‘hulpvraag’. 

De voordelen van een doorzichtige beugel

Een (bijna) onzichtbare beugel heeft veel voordelen ten opzichte van een slotjesbeugel. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet:

  1. De naam zegt het al, de Invisalign beugels zijn bijna niet zichtbaar, waardoor het nauwelijks opvalt dat je een beugel draagt. Zeker voor volwassenen is dit vaak de belangrijkste reden om voor een doorzichtige beugel te kiezen.
  2. De Invisalign wordt als veel comfortabeler ervaren dan een slotjesbeugel. Slotjes prikken vaak in het begin veel in de wangen en de lippen, waardoor er wondjes ontstaan in de mond. Met de Invisalign beugels heb je hier geen last van.
  3. Je kunt je gebit veel beter schoonhouden, want tijdens het tandenpoetsen kun je de beugel er in zijn geheel uit halen, in tegenstelling tot een slotjesbeugel. Hierdoor kun je je tanden op dezelfde manier poetsen als wanneer je geen beugel draagt.

Kies voor een onzichtbare beugel van Ortholie!

Ben je enthousiast geworden over de Invisalign? En wil je hier wat meer informatie over ontvangen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons ervaren team staat voor je klaar! Daarnaast is het ook mogelijk om direct patiënt bij ons te worden, zodat we zo snel mogelijk aan de slag kunnen gaan om jou een stralend gebit te bezorgen!

Call Now ButtonBel ons