Kosten & vergoedingen

De tarieven voor de mondzorg worden bepaald door de Nederlandse Zorgautoriteit. Het is mogelijk dat je een deel van de kosten vergoed krijgt van je zorgverzekeraar. Wij adviseren je om je polisvoorwaarden goed te raadplegen omdat er met regelmaat verschil zit tussen kinderen en volwassenen en de diverse zorgverzekeraars.

Het overzicht van de vergoedingen voor 2020 vind je hier of is te vinden op de website van onze beroepsvereniging.

*Aan dit prijsoverzicht kunnen geen rechten worden ontleend. 

Facturering

De facturering van Ortholie is uitbesteed aan Netpoint B.V.

Indien zij een contract hebben met je zorgverzekeraar, worden je facturen direct ingediend bij de zorgverzekeraar. Je hoeft de facturen dan dus niet zelf in te dienen. Wanneer de maximum vergoeding bereikt is, worden de facturen met het restbedrag (eigen bijdrage) per post of e-mail naar je toegestuurd.

Netpoint BV heeft een contract met o.a. Azivo, DSW, Zilverenkruis Achmea, Avéro Achmea, CZ, Menzis, AnderZorg, Univé, VGZ, IZA en Trias. In alle andere gevallen moet de patiënt zelf de facturen indienen bij de eigen zorgverzekeraar.

Betalingsregeling

Indien gewenst, is het mogelijk om een betalingsregeling af te spreken. Hiervoor kun je direct contact opnemen met Netpoint B.V. Ook andere vragen over declaraties kunnen zij beantwoorden. Kijk op www.uwdeclaratie.nl of per telefoon via 0900 – 6876468 (€1,00 per minuut)

Call Now ButtonBel ons