Kosten & vergoedingen

De tarieven voor de mondzorg worden bepaald door de Nederlandse Zorgautoriteit. Het is mogelijk dat je een deel van de kosten vergoed krijgt van je zorgverzekeraar. Wij adviseren je om je polisvoorwaarden goed te raadplegen omdat er met regelmaat verschil zit tussen kinderen en volwassenen en de diverse zorgverzekeraars.

Het overzicht van de vergoedingen voor 2021 vind je hier of is te vinden op de website van de beroepsvereniging. Wil je vergelijken welke verzekering de meest gunstige is wanneer je een beugel neemt, kijk dan op de website van Independer.

*Aan dit prijsoverzicht kunnen geen rechten worden ontleend. 

Facturering

De facturering van Ortholie is uitbesteed aan Netpoint B.V.

Netpoint stuurt op ons verzoek de declaraties rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar. Afhankelijk van uw verzekeringspolis ontvangt u een declaratie voor het (rest)bedrag. Wordt de behandeling volledig vergoedt, ontvangt u geen declaratie. Indien wij met u afspreken dat de declaratie per email gaat dan ontvangt u per e-mail een melding dat er een nieuwe (rest)declaratie klaar staat. Via deze melding kunt u direct via iDeal betalen of via een link inloggen in uw eigen omgeving in uwdeclaraties.nl.

Meer informatie

Netpoint BV heeft een contract met o.a. Azivo, DSW, Zilverenkruis Achmea, Avéro Achmea, CZ, Menzis, AnderZorg, Univé, VGZ, IZA en Trias. In alle andere gevallen moet de patiënt zelf de facturen indienen bij de eigen zorgverzekeraar.

Betalingsregeling

Wanneer u inlogt op uwdeclaraties.nl vindt u een overzicht van uw declaraties, kunt u declaraties downloaden en kunt u reageren bij eventuele vragen. Ook kunt u bij vragen telefonisch contact opnemen met Netpoint tijdens
werkdagen van 08:30 tot 17:00 via 0416-541509 (lokaal tarief). Voor inhoudelijke vragen over de behandeling, kunt u ons bellen tijdens de openingstijden van onze praktijk.

Bekijk hier de handleiding over inloggen op uwdeclaraties.nl

Call Now ButtonBel ons