fbpx
ortholie

Doorzichtige beugel

De doorzichtige aligner beugel is een beugel waar wij fan van zijn. We zijn dan ook niet voor niets Diamond Apex Provider van Invisalign. De doorzichtige beugel corrigeert de stand van het gebit door middel van vrijwel onzichtbare hoesjes. Deze hoesjes worden speciaal op maat gemaakt. Om de 1-2 weken worden de hoesjes vervangen waardoor je tanden heel geleidelijk naar de gewenste stand verschuiven. Voor het beste resultaat is het de bedoeling dat je de aligners hoesjes dag en nacht draagt. Hoe lang de behandeling duurt hangt af van je gebit en de ‘hulpvraag’.

De voordelen van de doorzichtige aligners

Deze beugel is een perfecte oplossing wanneer je op latere leeftijd nog graag iets aan je gebit wilt laten doen, maar dit zo onopvallend mogelijk wilt. De aligners is nauwelijks zichtbaar maar zorgt er wel voor dat je gebit recht komt te staan!

De voordelen van de doorzichtige aligner ten opzichte van een slotjesbeugel

  • Het zit comfortabeler in de mond ten opzichte van een slotjesbeugel, deze prikt vaak in de wangen en lippen waardoor wondjes kunnen ontstaan.
  • Tandenpoetsen gaat veel gemakkelijker omdat je de beugel er helemaal uit kunt halen. Je kunt je gebit dus gemakkelijker schoon houden dan met een slotjesbeugel.
  • Je ervaart minder druk op de tanden en kiezen dan bij een slotjesbeugel.
  • De behandeling is heel effectief en vaak kan deze sneller worden afgerond dan bij een slotjesbeugel.
  • En bijkomend voordeel, je hoeft maar eens in de twee maanden op controle te komen. Dat scheelt weer wat ritjes naar onze praktijk!

Vrijblijvend contact opnemen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op om je te voorzien van alle informatie. Tot ziens bij Ortholie!

Call Now ButtonBel ons