fbpx

Invisalign prijzen

Als je benieuwd bent naar de prijzen van de Invisalign beugel, ben je bij ons aan het juiste adres! Plan gerust een vrijblijvend consult bij ons in zodat we een inschatting kunnen maken van de behandelduur en de bijbehorende kosten. Op deze manier weet je waar je aan toe bent. Ortholie is een orthodontiepraktijk gevestigd in Rotterdam Zuid. Als geen ander snappen we dat het prettig is om van te voren te weten hoe het werkt en waar je aan toe bent. Wij helpen je graag aan een stralend gebit!

Neem gerust contact op als je vragen hebt.

Invisalign prijzen | Ortholie helpt je verder

De Invisalign beugel is vandaag de dag erg populair, en dat is ook niet voor niks! De beugel heeft veel voordelen die er voor zorgen dat het dragen van een beugel een stuk fijner wordt. Zo zie je de beugel nauwelijks zitten, waardoor de stap om aan een beugel te beginnen, zeker bij volwassenen, een stuk kleiner wordt. Ook kun je de beugel zelf in en uit doen, waardoor je je gebit goed schoon kunt houden.

We bekijken iedere situatie apart. Na een analyse van je gebit maken we een persoonlijk behandelplan waardoor jij weet waar je aan toe bent qua tijdsbestek en kosten. We kijken naar het soort beugel dat het beste bij jouw situatie en wensen past en we maken een berekening van de behandelduur. Het onderzoek zal worden gedaan door middel van lichtdia’s, röntgenfoto’s en een 3D scan. Met deze informatie kan de orthodontist aan de slag gaan.

De prijzen van de Invisalign beugel zijn afhankelijk van de duur van het traject en het aantal ‘bitjes’ wat er nodig is. Op basis van die inschatting geven we een indicatie van de kosten na het eerste consult.

Neem contact op

Bij vragen staan we uiteraard voor je klaar. Onze specialisten helpen je graag verder! Neem gerust contact met ons op via het formulier op de website, per mail of via het formulier op de website. We komen er dan zo snel mogelijk bij je op terug!

Call Now ButtonBel ons