fbpx

Invisalign beugel kosten

Ben je benieuwd naar de kosten van een Invisalign beugel? Kom dan naar Ortholie! Door middel van een vrijblijvend consult kunnen we samen met jou de wensen bespreken en een indicatie maken van de kosten. Als hieruit blijkt dat er een behandeltraject gestart wordt, wordt er een afspraak gemaakt om het behandelplan te bespreken.

Heb je vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

De kosten van de Invisalign beugel | Ortholie staat voor je klaar!

De Invisalign beugel is vandaag de dag erg populair, en dat is ook niet voor niks! De beugel heeft veel voordelen die er voor zorgen dat het dragen van een beugel een stuk fijner wordt. Zo zie je de beugel nauwelijks zitten, waardoor de stap om aan een beugel te beginnen, zeker bij volwassenen, een stuk kleiner wordt. Ook kun je de beugel zelf in en uit doen, waardoor je je gebit goed schoon kunt houden.

We begrijpen heel goed dat je benieuwd bent naar de kosten. Deze zijn echter afhankelijk van je wensen en de duur van de behandeling. Daarom plannen we graag een consult met je in zodat we je een goed beeld kunnen geven van het behandeltraject en de bijbehorende kosten. Zo weet je waar je aan toe bent!

Kom met ons in contact

Heb je nog vragen over de beugel of wil je graag meer informatie ontvangen voordat je een afspraak maakt? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar. Tot ziens bij Ortholie!

Call Now ButtonBel ons