fbpx

Beugel Invisalign

Als je op zoek bent naar een beugel van het merk Invisalign, ben je bij Ortholie helemaal aan het juiste adres! Wij zijn fan van deze beugel, omdat hij veel voordelen heeft ten opzichte van de slotjesbeugel. Ons team van specialisten kijkt samen met jou naar de huidige stand van je gebit en bepaalt zo hoe we je het beste kunnen helpen. Als er wordt gekozen voor een doorzichtige aligner, zal het behandelplan er wat anders uit zien dan bij een slotjesbeugel. We leggen je graag uit hoe wij te werk gaan!

Heb je vragen over de Invisalign? Neem dan contact met ons op.

Beugel Invisalign | Ortholie staat voor je klaar

Door middel van bijna onzichtbare hoesjes worden je tanden en kiezen geleidelijk in de juiste stand geschoven. Elke 1 tot 2 weken worden deze hoesjes vervangen en wordt je gebit weer een stukje verder recht gezet. Voor optimaal resultaat dien je de beugel dag en nacht te dragen. Het voordeel van de Invisalign ten opzichte van een slotjes beugel, is dat je de beugel er in zijn geheel uit kunt halen. Hierdoor kun je je tanden en kiezen gewoon op de normale manier poetsen waardoor je je gebit veel makkelijker schoon kunt houden.

Daarnaast is het natuurlijk ook een groot voordeel dat de beugel nauwelijks zichtbaar is als je hem draagt. Zeker voor volwassenen is dit vaak een belangrijke reden om te kiezen voor de Invisalign.

Neem contact met ons op!

Heb je nog vragen over de Invisalign beugels of wil je meer weten over de mogelijkheden die Ortholie te bieden heeft voor jou of je kind? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Ook kun je via de website direct een formulier invullen om patiënt te worden. We kunnen dan zo snel mogelijk aan de slag om jou een stralend gebit te bezorgen!

Call Now ButtonBel ons