fbpx

Kosten & vergoedingen

De techniekkosten voor de mondzorg worden bepaald door de Nederlandse Zorgautoriteit. Het is mogelijk dat je een deel van de kosten vergoed krijgt van je zorgverzekeraar. Wij adviseren je om je polisvoorwaarden goed te raadplegen omdat er met regelmaat verschil zit tussen kinderen en volwassenen en de diverse zorgverzekeraars.

Het overzicht van de vergoedingen voor 2024 vind je hier*:
Vergoedingen tot 18 jaar
Vergoedingen vanaf 18 jaar

Ook zijn deze te vinden op de website van de beroepsvereniging. Wil je vergelijken welke verzekering de meest gunstige is wanneer je een beugel neemt, kijk dan op de website van Independer.

*Aan dit prijsoverzicht kunnen geen rechten worden ontleend. 

Facturering

Ortholie heeft de factoring geheel in eigen beheer. U ontvangt de facturen voor de behandelingen rechtstreeks van Ortholie. Inzichtelijk voor u als patiënt, en voor ons.

Software
Voor het verzenden van de facturen gebruiken wij de software van Payt. Deze software maakt het voor u mogelijk om uw rekeningen terug te vinden in een persoonlijke online omgeving (hier heeft u geen account voor nodig), eenvoudig uw rekeningen met iDEAL te betalen en te communiceren met de praktijk wanneer u vragen heeft over uw rekening of een betalingsregeling wilt treffen.

Lees meer

Facturatie

De factuur van uw behandeling dienen wij eerst in bij uw verzekeraar. Het deel dat niet door uw verzekeraar wordt vergoed, brengen we vervolgens bij u in rekening. Wanneer u een factuur ontvangt, heeft u 14 dagen om de rekening te voldoen.

De factuur wordt altijd per e-mail verstuurd, dat wil zeggen niet meer per post. Zijn deze gegevens nog niet bekend bij de praktijk? Geef deze dan graag even door aan de balie.

Bel ons