fbpx

Kosten & vergoedingen

De techniekkosten voor de mondzorg worden bepaald door de Nederlandse Zorgautoriteit. Het is mogelijk dat je een deel van de kosten vergoed krijgt van je zorgverzekeraar. Wij adviseren je om je polisvoorwaarden goed te raadplegen omdat er met regelmaat verschil zit tussen kinderen en volwassenen en de diverse zorgverzekeraars.

Het overzicht van de vergoedingen voor 2023 vind je hier*:
Vergoedingen tot 18 jaar
Vergoedingen vanaf 18 jaar

Ook zijn deze te vinden op de website van de beroepsvereniging. Wil je vergelijken welke verzekering de meest gunstige is wanneer je een beugel neemt, kijk dan op de website van Independer.

*Aan dit prijsoverzicht kunnen geen rechten worden ontleend. 

Facturering

De facturering van Ortholie is uitbesteed aan Anders Medical Factoring. Anders Medical Factoring stuurt op ons verzoek de declaraties rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar. Afhankelijk van uw verzekeringspolis ontvangt u een declaratie voor het (rest)bedrag. Wordt de behandeling volledig vergoedt, ontvangt u geen declaratie.

MijnAndersnota.nl verstuurt uw factuur het liefst per e-mail. Om dit op een veilige manier te kunnen doen hebben zij een e-mailadres en mobiele telefoonnummer nodig. Zijn deze gegevens nog niet bekend bij de praktijk? Geef deze dan graag even door aan de balie.

Meer informatie
Voorwaarden

Betalingsregeling

Het facturatietraject van Anders is zo vriendelijk mogelijk ingericht. Op de website www.mijnAndersnota.nl kunt u alles zelf regelen. Bekijk de status van uw factuur en betaal deze eenvoudig via iDeal. Daarnaast heeft de mogelijkheid om online een betalingsregeling aan te vragen of een vraag te stellen.

Call Now ButtonBel ons