fbpx

Opening praktijk

Balie orthodontist Ortholie

Helaas is er door het kabinet opnieuw een strenge lock-down ingesteld. Iets waar we allemaal niet op hoopten. Ondanks deze lockdown is Ortholie geopend volgens de normale openingstijden. Een orthodontistische behandeling wordt als medisch gezien en kan daarom doorgaan. Uiteraard houden wij ons wel aan alle gestelde hygiënemaatregelen en vragen wij aan onze patiënten dit ook te doen. 

Openingstijden tijdens feestdagen
Het is de tijd van afsluiten en knallend het nieuwe jaar beginnen! Wij hopen dat 2022 een jaar gaat zijn vol gezondheid, mooie momenten en een stralende lach op ieders gezicht. Op 27 en 28 december is de praktijk geopend. Van 29 december t/m 2 januari gaan wij genieten van een paar welverdiende vrije dagen. Voor dringende, spoedeisende hulp kun je bellen met Dental365 Spoed Tandarts via 085-1051760. In het nieuwe jaar, vanaf 3 januari, gaan we er weer volle bak tegenaan!

Did you like this? Share it!

0 comments on “Opening praktijk

Comments are closed.

Bel ons