fbpx

Nieuw factoringsbedrijf

Per 1 januari 2022 stappen wij over naar een nieuw factoringbedrijf, namelijk Anders Medical Factoring. Dat betekent dat u vanaf het nieuwe jaar uw facturen van hen ontvangt. MijnAndersnota.nl zorgt er uiteraard voor dat uw declaraties rechtstreeks worden ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt enkel zelf een factuur als uw zorgverzekeraar niet de volledige declaratie vergoedt.

MijnAndersnota.nl verstuurt uw factuur het liefst per e-mail. Om dit op een veilige manier te kunnen doen hebben zij uw e-mailadres en mobiele telefoonnummer nodig. Zijn deze gegevens nog niet bij ons bekend, dan vragen wij u deze door te geven aan de balie. 

Voor meer informatie en de voorwaarden, kijk bij kosten & vergoedingen

Did you like this? Share it!

0 comments on “Nieuw factoringsbedrijf

Comments are closed.

Bel ons