fbpx

Invisalign Open Dag 2021

Als praktijk zijn wij altijd erg enthousiast over de Invisalign beugel. De Invisalign beugel corrigeert de stand van het gebit door middel van vrijwel onzichtbare op maat gemaakte hoesjes, aligners genoemd. Door het dragen van de beugel wordt uw gebit in kleine stapjes verplaatst van de oorspronkelijke stand naar een meer optimale stand. 

We willen graag meer bekendheid geven aan deze beugel en daarom organiseren wij op woensdag 10 maart en woensdag 24 maart een Invisalign Open Dag

Afspraak
Dit geeft u de kans kennis te maken met het product middels een vrijblijvende intake (t.w.v. 250 euro). Hierin leggen we het product uitgebreid aan u uit, maken we een scan van uw gebit (waar u ook een voor en na schets kunnen maken) en krijgt u een passend advies van een van onze orthodontisten. Tot slot gaat u naar huis met een leuke goodiebag. Deze afspraak duurt ±30 minuten.

Inschrijven
Heeft u interesse in de open dag? Dan kunt u zich inschrijven door te bellen naar onze praktijk, via: 010 – 410 04 44 of door het intakeformulier op onze website in te vullen. In het opmerkingenveld dan duidelijk vermelden dat u zich inschrijven voor de Invisalign Open Dag (vol = vol).

LET OP: De open dag op 10 maart is inmiddels helemaal volgeboekt. U kunt nog wel een afspraak maken voor 24 maart

Did you like this? Share it!

0 comments on “Invisalign Open Dag 2021

Comments are closed.

Bel ons