fbpx

Geopend tijdens lock-down

Wij krijgen veel vragen betreft de nieuwe Corona maatregelen die gisteravond aangekondigd zijn door premier Rutte. Graag brengen we u op de hoogte wat dit betekent voor patiënten van Ortholie. 

Ortholie blijft open
Onze branche valt onder de zorg (een medisch contactberoep) en de praktijk blijft dus geopend tijdens deze tweede lock-down. Met alle maatregelen die eerder zijn getroffen kunnen tandartsen en orthodontisten veilig hun werk blijven doen. 

Uw afspraak
Heeft u een afspraak in de periode tot 19 januari? Dan gaat deze dus gewoon door. Uiteraard houden we hierbij rekening met alle RIVM-maatregelen. Vindt u het zelf prettiger om uw afspraak te verzetten, dan hebben wij hier uiteraard alle begrip voor. Dit kunt u doen door ons een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen.

Meer informatie
Voor meer informatie over de mondzorg in Coronatijd, kijk dan op de website van de Rijksoverheid

Did you like this? Share it!

0 comments on “Geopend tijdens lock-down

Comments are closed.

Call Now ButtonBel ons