fbpx

Telefonische bereikbaarheid

Zoals u weet zijn wij de afgelopen weken weer begonnen met het hervatten van de behandelingen. Mede door jullie medewerking en geduld, gaat dit zoals we hadden gehoopt. Daar willen we jullie graag voor bedanken!

Telefonische bereikbaarheid

Op maandag 1 juni is de praktijk gesloten in verband met Pinksteren. Vanaf dinsdag 2 juni is onze praktijk weer telefonisch bereikbaar, van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 16.30 uur. Wij verwachten dat de wachttijd langer kan zijn dan u van ons gewend bent, dit in verband met drukte. Houdt hier dus rekening mee.

Nieuwe afspraak

Wij hebben ons best gedaan om alle patiënten die een afspraak hadden tijdens onze sluiting te benaderen voor het maken van een nieuwe afspraak. Dit hebben we gedaan per e-mail, brief of telefonisch. In een aantal gevallen is dit helaas niet gelukt. Is dit bij u het geval dan willen wij u vragen om na 2 juni zelf telefonisch contact met ons te zoeken. 

1 begeleider

Alle extra maatregelen zoals eerder gecommuniceerd zijn voorlopig nog van kracht. Graag wijzen we u er nog even extra op om alleen naar de praktijk te komen voor uw afspraak. Komt u met meer dan 1 persoon, dan wacht deze buiten het gebouw. 

Bedankt voor alle medewerking!

Did you like this? Share it!

0 comments on “Telefonische bereikbaarheid

Comments are closed.

Bel ons