fbpx

Praktijk weer open

Balie orthodontist Ortholie

We hebben goed nieuws. Vanaf dinsdag 28 april is onze praktijk weer open, uiteraard met (extra) hygiënemaatregelen. Ook de afspraken zullen iets anders verlopen. Onderstaande mail hebben onze patiënten vandaag ontvangen. 

Beste patiënt,

We hebben goed nieuws. Naar aanleiding van de persconferentie en de adviezen van het KNMT (onze branchevereniging) hebben wij besloten om per dinsdag 28 april 2020 de praktijk weer te openen voor reguliere zorg. Uiteraard houden wij hierbij rekening met alle (aanvullende) hygiënemaatregelen van het RIVM.

Wat betekent dit?
Alle geplande afspraken na 28 april komen ook te vervallen, dit geldt voor alle afspraken tot 1 augustus. Wij zullen ons best doen om alle vervallen afspraken zo snel mogelijk in te halen. U begrijpt echter dat dit organisatorisch een flinke uitdaging is. Wij plannen deze afspraken daarom, in fases, opnieuw in. Hierbij kijken wij naar urgentie, medische noodzaak en fase van de behandeling. 

De balie assistente neemt contact op met de patiënten om een nieuwe afspraak in te plannen. Wij willen u dan ook dringend verzoeken om te wachten tot wij contact met u opnemen, en hierover niet zelf te te mailen naar onze praktijk. Telefonisch zijn wij voorlopig nog niet bereikbaar.

Heeft u spoed- of pijnklachten? Dan vragen wij u om te mailen naar info@ortholie.nl, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. 

Maatregelen
Tot slot hebben gelden er een aantal extra maatregelen in onze praktijk: 

  • Patiënten zijn alleen welkom in de praktijk wanneer zij een afspraak hebben.
  • Kom niet te vroeg, dus het liefst vlak voor uw afspraak pas bij ons binnen. 
  • Kom, waar kan, alleen naar de praktijk. Komt u met meer dan 1 persoon, dan wacht deze persoon buiten het gebouw. 
  • Bij binnenkomst staat een desinfectieapparaat, wij vragen u uw handen te desinfecteren voor u plaatsneemt in de wachtkamer. 
  • Aanmelden bij de balie assistente, houd hierbij 1,5 meter afstand.
  • Houd in de wachtkamer te aller tijde 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Wij begroeten u nog steeds met een lach en geven geen handen.
  • Volg de aanwijzingen van ons personeel altijd op. Zo niet, dan zullen wij u verzoeken de praktijk direct te verlaten. 
  • Kom alleen naar de praktijk als u met zekerheid gezond bent. Heeft u, of een van uw gezinsleden, klachten als verkoudheid, niezen, keelpijn, koorts of benauwdheid. Of bent u korter dan 2 weken geleden genezen van het Coronavirus? Blijf dan thuis en maak (kosteloos) een nieuwe afspraak! Ook wanneer dit korter dan 24 uur voor uw afspraak zo blijkt. 


Bedankt voor uw medewerking en tot snel!
Team Ortholie

Did you like this? Share it!

0 comments on “Praktijk weer open

Comments are closed.

Bel ons