fbpx

1 april – Update – Maatregelen Coronavirus

Zoals bekend heeft er gisteren een persconferentie plaatsgevonden waarin bekend is gemaakt dat de maatregelen met betrekking tot het Coronavirus in ieder geval tot en met 28 april zijn verlengd. Dat betekent helaas ook dat Ortholie tot deze datum volledig gesloten blijft. Natuurlijk hadden wij het graag anders gezien voor onze patiënten. Maar ieders gezondheid is het allerbelangrijkste en daarom volgen wij de adviezen. We hopen op uw begrip en dat wij iedereen snel weer kunnen behandelen in de praktijk.

Spoedgevallen
Wat moet u doen wanneer u in deze periode zeer dringende klachten krijgt (bijv. een losse draad die prikt of een losse spalk / herbst of hyrax. Een losse bracket is GEEN spoed)? Tijdens kantooruren (8.30 uur – 17.00 uur) belt u naar onze praktijk. Dit kan op het nummer 010 410 0444.
Er volgt dan een bandje met instructies over welke collega er op dat moment dienst heeft. Is het na 17.00 uur? Dan neemt u contact op met Dental365 Spoed Tandarts via telnr. 085-1051760.

Let op: u kunt geen gebruik maken van de spoeddienst wanneer u klachten heeft als koorts, hoesten, keelpijn of verkoudheid.

Vragen
Tot slot: U zult begrijpen dat deze situatie veel organisatorisch werk met zich meebrengt. Daarom vragen wij u om geen voicemail berichten in te spreken. Heeft u vragen aan Ortholie of over de gang van zaken, benader ons dan per e-mail, via
info@ortholie.nl 

Zorg goed voor elkaar!

Team Ortholie

Did you like this? Share it!

0 comments on “1 april – Update – Maatregelen Coronavirus

Comments are closed.

Bel ons