fbpx

16 maart – Update – Maatregelen Coronavirus

In navolging op ons eerdere bericht willen wij u verder informeren dat onze praktijk in ieder geval gesloten zal zijn tot maandag 6 april. We zullen alle Corona-ontwikkelingen op de voet volgen en u blijven informeren over de stand van zaken. Alle afspraken in de periode tot 6 april zijn geannuleerd. We doen dit enkel voor uw en onze gezondheid. Deze consulten brengen wij uiteraard niet in rekening. 

Spoedgevallen
Wat moet u doen wanneer u in deze periode zeer dringende klachten krijgt (bijv. een losse draad die prikt of een losse spalk / herbst of hyrax. Een losse bracket is GEEN spoed)? Tijdens kantooruren (8.30 uur – 17.00 uur) belt u naar onze praktijk. Dit kan op het nummer 010 410 0444.
Er volgt dan een bandje met instructies over welke collega er op dat moment dienst heeft. Is het na 17.00 uur? Dan neemt u contact op met Dental365 Spoed Tandarts via telnr. 085-1051760.

Let op: u kunt geen gebruik maken van de spoeddienst wanneer u klachten heeft als koorts, hoesten, keelpijn of verkoudheid.

Tot slot: U zult begrijpen dat deze situatie veel organisatorisch werk met zich meebrengt. Daarom vragen wij u om geen voicemail berichten in te spreken. Heeft u vragen aan Ortholie of over de gang van zaken, benader ons dan per e-mail, via info@ortholie.nl 

Wij hopen op uw begrip.
Team Ortholie

 

Did you like this? Share it!

0 comments on “16 maart – Update – Maatregelen Coronavirus

Comments are closed.

Bel ons