fbpx

Praktijk gesloten

In verband met het Coronavirus heeft het KNMT (onze branchevereniging) tandartsen, kaakchirurgen en orthodontisten geadviseerd de praktijken te sluiten. Na wikken en wegen heeft Ortholie besloten dit advies te volgen. Dat wil zeggen dat Ortholie per direct en tot nader bericht haar deuren sluit.

Natuurlijk brengt dit consequenties met zicht mee voor onze patiënten en dit betreuren wij. Echter zijn wij van mening dat we onze verantwoordelijkheid in deze situatie moeten nemen, voor u en voor onszelf. Zo zorgen we er samen voor dat het virus zo snel mogelijk afgeremd wordt.

Morgen (16 maart) zitten wij met het team bij elkaar om te kijken hoe wij hier verder mee om gaan. Houd onze e-mail, website en social media in de gaten voor alle updates. Hebt u tot die tijd vragen? Dan vragen wij u deze te mailen naar info@ortholie.nl.

Tot slot: Handen geven mag niet, maar een lach mag altijd. Dit kan de wereld nu des te meer gebruiken.

Team Ortholie

Did you like this? Share it!

0 comments on “Praktijk gesloten

Comments are closed.

Bel ons